GALLERI A

Galleri A

Galleri A repræsenterer omkring 15 dedikerede danske kunstnere, som danner grundlag for galleriets skiftende solo og gruppeudstillinger. Kunstnerne udtrykker sig forskelligt og arbejder med en bred vifte af materialer og medier som f.eks.:

Maleri og tegning af Jesper Liengaard, Antiokia, Svjetlana Dosen, Daniel Nygaard-Mortensen, Peter Parling, Randi Vesterbæk Bro, Jan Wessel, Pabi Chulo og Jesper Krogh

Fotografi – analogt og digitalt af Emil Schildt og Heidi Lebmeier.

Skulpturer i bronze, keramik, fiberbeton og jern af bl.a. Liné Ringtved Thordarson, Linda Høyer, Lars Juul, Anja Moos Wagner og Arne-Johan Rauan.

Derudover præsenterer galleriet litografisk kunst af danske og internationale etablerede kunstnere som Michael Kvium, Cathrine Raben Davidsen, Julie Nord, Leif Sylvester, Knud Odde, Mie Mørkeberg, Taylor Schultek, Ole Ahlberg m.m.

Vi sætter pris på en inspirerende dialog om køb af kunst, og sætter en ære i at lytte og finde frem til den optimale løsning i samarbejde med kunden.
Og har man lyst til at blive overrasket og udfordret derhjemme, er der mulighed for at melde sig ind i en af galleriets kunstcirkler.

Læs mere på vores hjemmeside: www.galleri-a.nu

 

Her finder du Galleri A: